Low-frequency ultrasonic inactivation of lactic acid and aerobic bacteria in processed meat.
Opis bibliograficzny
Low-frequency ultrasonic inactivation of lactic acid and aerobic bacteria in processed meat. [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, DARIUSZ M. STASIAK. W: Future of Meat. 47th ICoMST. Congress Proceedings. 47th International Congress of Meat Science and Technology. Kraków, 2001, 26th - 31st, Vol. 2, il., bibliogr. Kraków, Meat and Fat Research Institute, 2001. - S. 64-65.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Future of Meat. 47th ICoMST. Congress Proceedings. 47th International Congress of Meat Science and Technology. Kraków, 2001, 26th - 31st, Vol. 2,
Wydawca:
Meat and Fat Research Institute, 2001. - S. 64-65
Rok: 2001
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:01 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 9806) wydawnictwo zwarte #9806
PBN ID (hist.): 9806
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.