Meat of tench and pike from aquaculture as a source of microelements in human diet.
Opis bibliograficzny
Meat of tench and pike from aquaculture as a source of microelements in human diet. [AUT.] AGNIESZKA KALINIAK, AGNIESZKA STASZOWSKA, MARIUSZ FLOREK, PIOTR SKAŁECKI, ANNA LITWIŃCZUK, MALWINA MERSKA-KAZANOWSKA. W: XVIII Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna : Rola pierwiastków w biosferze, Lublin 30 maja 2015 r. Lublin, [b.w.], 2015. - S. 48.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XVIII Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna : Rola pierwiastków w biosferze, Lublin 30 maja 2015 r,
Wydawca:
[b.w.], 2015. - S. 48
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 15 września 2015 12:54 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:35 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 36202) wydawnictwo zwarte #36202
PBN ID (hist.): 36202
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.