Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Meat quality and ultrastructure of muscle tissue from fatteners of Wild boar, Pulawska and its crossbreed Pulawska × (Hampshire × Wild boar).

Opis bibliograficzny

Meat quality and ultrastructure of muscle tissue from fatteners of Wild boar, Pulawska and its crossbreed Pulawska × (Hampshire × Wild boar). [AUT.] ANNA KASPRZYK, ANDRZEJ STASIAK, MAREK BABICZ. Archives of Animal Breeding - Arch. Tierz. 2010 Vol. 53 Issue 2 s. 184-193, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:10 stycznia 2014 14:14
Ostatnia aktualizacja:9 sierpnia 2018 13:41

Identyfikatory

BPP ID: (46, 31379) wydawnictwo ciągłe #31379
PBN ID (hist.): 31379

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,519
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się