Meat quality and ultrastructure of muscle tissue from fatteners of Wild boar, Pulawska and its crossbreed Pulawska × (Hampshire × Wild boar).
Opis bibliograficzny
Meat quality and ultrastructure of muscle tissue from fatteners of Wild boar, Pulawska and its crossbreed Pulawska × (Hampshire × Wild boar). [AUT.] ANNA KASPRZYK, ANDRZEJ STASIAK, MAREK BABICZ. Archives of Animal Breeding - Arch. Tierz. 2010 Vol. 53 Issue 2 s. 184-193, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING - ARCHIV FUR TIERZUCHT 2010 Vol. 53 Issue 2, s. 184-193
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 stycznia 2014 14:14 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 9 sierpnia 2018 13:41 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://core.ac.uk/download/pdf/1456541…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 31379) wydawnictwo ciągłe #31379
PBN ID (hist.): 31379
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,519
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.