Microbiological and physicochemical properties of dry-cured neck inoculated with probiotic of Bifidobacterium animalis ssp. lactis BB-12.
Opis bibliograficzny
Microbiological and physicochemical properties of dry-cured neck inoculated with probiotic of Bifidobacterium animalis ssp. lactis BB-12. [AUT.] JUSTYNA LIBERA, MAŁGORZATA KARWOWSKA, DARIUSZ M. STASIAK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Int. J. Food Sci. Technol. 2015 Vol. 50 Issue 7 1560-1566, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/ijfs.12806
Szczegóły publikacji
Źródło:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2015 Vol. 50 Issue 7, 1560-1566
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 czerwca 2015 10:09 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:24 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e71fff2467f01e9303222d
DOI
10.1111/ijfs.12806
Strona WWW
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 35234) wydawnictwo ciągłe #35234
PBN ID (hist.): 35234
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,504
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.