Mięso.
Opis bibliograficzny
Mięso. [AUT.] MARIUSZ FLOREK, ZYGMUNT LITWIŃCZUK. W: Metody oceny towaroznawczej surowców i produktów zwierzęcych / pod red. Zygmunta Litwińczuka Lublin, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, 2011, S. 86-144, il, bibliogr., sum, 978-83-7259-200-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Metody oceny towaroznawczej surowców i produktów zwierzęcych / pod red. Zygmunta Litwińczuka, S. 86-144
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, 2011
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 marca 2012 12:16 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:01 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7259-200-2
BPP ID: (59, 27527) wydawnictwo zwarte #27527
PBN ID (hist.): 27527
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.