Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Mięso ze świń rasy puławskiej źródłem funkcjonalnej żywności.

Opis bibliograficzny

Mięso ze świń rasy puławskiej źródłem funkcjonalnej żywności. [AUT.] ANNA KASPRZYK. W: Zrównoważona hodowla i produkcja świń-dobrostan, ekologia, środowisko / pod redakcją Anny Rekiel i Grzegorza Żaka Balice 2024, Instytut Zootechniki Państwowy Instytut Badawczy, s. 49-69, bibliogr, 978-83-7607-408-5.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Zrównoważona hodowla i produkcja świń-dobrostan, ekologia, środowisko / pod redakcją Anny Rekiel i Grzegorza Żaka, s. 49-69
Wydawca:
Instytut Zootechniki Państwowy Instytut Badawczy
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:27 listopada 2024 13:04
Ostatnia aktualizacja:12 marca 2025 11:28

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7607-408-5
BPP ID: (59, 50775) wydawnictwo zwarte #50775

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się