Menu
Naciśnij / aby szukać

Jak wyszukiwać?

  • 1 Wyszukiwanie od początku wyrazu: Wyraz preane znajdzie "preanestetyczny", ale anestetyczny nie znajdzie tego słowa (wyszukiwanie patrzy tylko na początek wyrazów)
  • - Wykluczanie słów (znak minus): Poprzedzenie wyrazu znakiem - znajdzie wszystkie tytuły NIE zawierające danego słowa, np. -onkologia znajdzie prace bez słowa "onkologia"
  • " Wyszukiwanie całych fraz (cudzysłów): Cudzysłów powoduje szukanie całych ciągów znaków w tej samej kolejności. Np. "Uniwersytet Medyczny" wyszuka tylko prace z dokładnie tą nazwą, podczas gdy wpisanie bez cudzysłowu może znaleźć "Medyczny Uniwersytet"
  • Nawigacja klawiaturą: Użyj / aby otworzyć wyszukiwanie, strzałek do nawigacji po wynikach, ENTER aby przejść do wybranej pozycji, lub ESC aby zamknąć okno

Modyfikacja skrobii pszennej metodą ekstruzji.

Opis bibliograficzny

Modyfikacja skrobii pszennej metodą ekstruzji. [AUT.] MARCIN MITRUS. W: Wpływ procesów technologicznych na właściwości materiałów i surowców roślinnych / Dorota Witrowa-Rajchert, Andrzej Lenart, Rafał Rybczyński Lublin, Polska Akademia Nauk Komitet Agrofizyki, 2010, S. 107-116, il., bibliogr, 978-83-60489-17-8.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Wpływ procesów technologicznych na właściwości materiałów i surowców roślinnych / Dorota Witrowa-Rajchert, Andrzej Lenart, Rafał Rybczyński, S. 107-116
Wydawca:
Polska Akademia Nauk Komitet Agrofizyki, 2010
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Identyfikatory

ISBN: 978-83-60489-17-8
BPP ID: (59, 25032) wydawnictwo zwarte #25032
PBN ID (hist.): 25032

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:2 lutego 2011 11:53
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:52

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się