Nutritional value and physicochemical properties of red deer and wild boar meat after frozen storage under vacuum = Wartość odżywcza i właściwości fizykochemiczne mięsa jeleni i dzików przechowywanego zamrażalniczo w warunkach próżniowych.
Opis bibliograficzny
Nutritional value and physicochemical properties of red deer and wild boar meat after frozen storage under vacuum = Wartość odżywcza i właściwości fizykochemiczne mięsa jeleni i dzików przechowywanego zamrażalniczo w warunkach próżniowych. [AUT.] MARIUSZ FLOREK, PIOTR SKAŁECKI, PIOTR DOMARADZKI, ŁUKASZ WOLAN, MAŁGORZATA RYSZKOWSKA-SIWKO. J. Cent. Eur. Agric. (Online) 2017 Vol. 18 No. 1 278-290, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.5513/JCEA01/18.1.1890
Szczegóły publikacji
Źródło:
JOURNAL OF CENTRAL EUROPEAN AGRICULTURE 2017 Vol. 18 No. 1, 278-290
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Bez utworów zależnych (CC-BY-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 kwietnia 2017 13:14 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:55 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00673ad49b31cced99786
DOI
10.5513/JCEA01/18.1.1890
Strona WWW
https://jcea.agr.hr/volumes.php?lang=en…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 41438) wydawnictwo ciągłe #41438
PBN ID (hist.): 41438
Metryki
14,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.