Nutritive value characteristics of wild boar pig meat.
Opis bibliograficzny
Nutritive value characteristics of wild boar pig meat. [AUT.] M. BABICZ, P. KAMYK, M. SAŁYGA, A. STASIAK, A. KASPRZYK. Ann. Anim. Sci. 2006 No. 2/2 Suppl. s. 299-302, il., bibliogr., sum.Materiały z konferencji.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annals of Animal Science 2006 No. 2/2 Suppl, s. 299-302
Rok: 2006
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 listopada 2018 16:33 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 26 listopada 2018 16:33 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 44530) wydawnictwo ciągłe #44530
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.