Ocena wybranych wyróżników jakości oleju rzepakowego stosowanego w procesie zanurzeniowego smażenia frytek ziemniaczanych.
Opis bibliograficzny
Ocena wybranych wyróżników jakości oleju rzepakowego stosowanego w procesie zanurzeniowego smażenia frytek ziemniaczanych. [AUT.] MAREK SZMIGIELSKI, BARBARA MANIAK. W: Ekoenergia ' 2007 : Streszczenia, Krasnobród, 16-18 maja 2007. [Lublin], [b.w.], 2007. - S. 59.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Ekoenergia ' 2007 : Streszczenia, Krasnobród, 16-18 maja 2007,
Wydawca:
[b.w.], 2007. - S. 59
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 maja 2009 10:06 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:40 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 21386) wydawnictwo zwarte #21386
PBN ID (hist.): 21386
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.