Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Pasting properties of extrusion-cooked wheat starch.

Opis bibliograficzny

Pasting properties of extrusion-cooked wheat starch. [AUT.] MARCIN MITRUS, LESZEK MOŚCICKI. Flour - Bread (Proc.) 2011, s. 328-331, bibliogr, Proceeddings of the 6th FLOUR - BREAD '11 : 8th Croatian Congress of Cereal Technologists, Opatija, October 12-14, 2011.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Flour - Bread ... (Proceedings) 2011, s. 328-331, bibliogr.
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:23 października 2013 11:23
Ostatnia aktualizacja:26 stycznia 2018 11:52

Identyfikatory

BPP ID: (46, 30919) wydawnictwo ciągłe #30919
PBN ID (hist.): 30919

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się