Pea protein isolates (Pisum sativum L.) as functional ingredients in breadmaking: enhancing protein content and bread quality.
Opis bibliograficzny
Pea protein isolates (Pisum sativum L.) as functional ingredients in breadmaking: enhancing protein content and bread quality. [AUT. KORESP.] PIOTR ZARZYCKI, [AUT.] ANNA WIRKIJOWSKA, DOROTA TETERYCZ, PIOTR KWIATKOWSKI. W: The International Conference “Food in a Sustainable World”. The 20th anniversary celebrations of the Faculty. September 23-24, 2025 Lublin. Book of abstracts s.141. Lublin 2025, [b.w], 978-83-977763-0-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2025
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 października 2025 11:04 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 8 października 2025 11:10 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://publikacje.up.lublin.pl/media/B…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-977763-0-2
BPP ID: (59, 51352) wydawnictwo zwarte #51352
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.