Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Pea protein isolates (Pisum sativum L.) as functional ingredients in breadmaking: enhancing protein content and bread quality.

Opis bibliograficzny

Pea protein isolates (Pisum sativum L.) as functional ingredients in breadmaking: enhancing protein content and bread quality. [AUT. KORESP.] PIOTR ZARZYCKI, [AUT.] ANNA WIRKIJOWSKA, DOROTA TETERYCZ, PIOTR KWIATKOWSKI. W: The International Conference “Food in a Sustainable World”. The 20th anniversary celebrations of the Faculty. September 23-24, 2025 Lublin. Book of abstracts s.141. Lublin 2025, [b.w], 978-83-977763-0-2.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
The International Conference “Food in a Sustainable World”. The 20th anniversary celebrations of the Faculty. September 23-24, 2025 Lublin. Book of abstracts, s.141
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2025
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:8 października 2025 11:04
Ostatnia aktualizacja:8 października 2025 11:10

Identyfikatory

ISBN: 978-83-977763-0-2
BPP ID: (59, 51352) wydawnictwo zwarte #51352

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się