Physical properties and texture of gluten-free snacks supplemented with selected fruits addition.
Opis bibliograficzny
Physical properties and texture of gluten-free snacks supplemented with selected fruits addition. [AUT.] A. WÓJTOWICZ, M. MITRUS, G. NOWAK, M. GOLIAN, K. ŻELIZKO. W: ICA 2018, 12th International Conference on Agrophysics: Soil, Plant&Climate, Book of Abstracts, 17-19 September, 2018 Lublin s.60. Lublin 2018, [b.w.], 978-83-89969-59-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ICA 2018, 12th International Conference on Agrophysics: Soil, Plant&Climate, Book of Abstracts, 17-19 September, 2018 Lublin, s.60
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 1 października 2018 12:55 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 października 2018 12:55 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-89969-59-0
BPP ID: (59, 44108) wydawnictwo zwarte #44108
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.