Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Physical properties and texture of gluten-free snacks supplemented with selected fruits addition.

Opis bibliograficzny

Physical properties and texture of gluten-free snacks supplemented with selected fruits addition. [AUT.] A. WÓJTOWICZ, M. MITRUS, G. NOWAK, M. GOLIAN, K. ŻELIZKO. W: ICA 2018, 12th International Conference on Agrophysics: Soil, Plant&Climate, Book of Abstracts, 17-19 September, 2018 Lublin s.60. Lublin 2018, [b.w.], 978-83-89969-59-0.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
ICA 2018, 12th International Conference on Agrophysics: Soil, Plant&Climate, Book of Abstracts, 17-19 September, 2018 Lublin, s.60
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:1 października 2018 12:55
Ostatnia aktualizacja:1 października 2018 12:55

Identyfikatory

ISBN: 978-83-89969-59-0
BPP ID: (59, 44108) wydawnictwo zwarte #44108

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się