Physico-chemical quality of meat from heifers and young bulls of the Black-and-White (BW) variety of Polish Holstein-Friesian breed, and commercial BW crossbreds sired by Limousine and Charolaise bulls.
Opis bibliograficzny
Physico-chemical quality of meat from heifers and young bulls of the Black-and-White (BW) variety of Polish Holstein-Friesian breed, and commercial BW crossbreds sired by Limousine and Charolaise bulls. [AUT.] ZYGMUNT LITWIŃCZUK, MARIUSZ FLOREK, KONRAD PIETRASZEK. Anim. Sci. Pap. Rep. 2006 Vol 24 Supl.2 : Papers presented at the III Conference “Genetic and Environmental Possibilites of Adjusting Slaughter Value and Meat Quality of Animals to Consumers` Requirements" s. 179-186, il., bibliogr., streszcz., sum., Papers presented at the III Conference “Genetic and Environmental Possibilites of Adjusting Slaughter Value and Meat Quality of Animals to Consumers` Requirements". 7-8 September 2006, Lublin-Krasnobród, Poland 2006.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ANIMAL SCIENCE PAPERS AND REPORTS 2006 Vol 24 Supl.2 : Papers presented at the III Conference “Genetic and Environmental Possibilites of Adjusting Slaughter Value and Meat Quality of Animals to Consumers` Requirements", s. 179-186
Rok: 2006
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 września 2007 13:12 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 21 listopada 2018 13:50 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 17406) wydawnictwo ciągłe #17406
PBN ID (hist.): 17406
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.