Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Physicochemical properties of waxy corn starch after three-stage modification.

Opis bibliograficzny

Physicochemical properties of waxy corn starch after three-stage modification. [AUT. KORESP.] MARZENA WŁODARCZYK-STASIAK, [AUT.] ARTUR MAZUREK, RADOSŁAW KOWALSKI, URSZULA PANKIEWICZ, JERZY JAMROZ. Food Hydrocoll. 2017 Vol 62 182-190, il., bibliogr., graphical abstract, sum. DOI: 10.1016/j.foodhyd.2016.08.010
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
FOOD HYDROCOLLOIDS 2017 Vol 62, 182-190
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:10 października 2016 09:47
Ostatnia aktualizacja:17 czerwca 2022 13:15

Identyfikatory

BPP ID: (46, 38990) wydawnictwo ciągłe #38990
PBN ID (hist.): 38990

Metryki

45,00
Punkty MNiSW/MEiN
5,089
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się