Physicochemical properties of waxy corn starch after three-stage modification.
Opis bibliograficzny
Physicochemical properties of waxy corn starch after three-stage modification. [AUT. KORESP.] MARZENA WŁODARCZYK-STASIAK, [AUT.] ARTUR MAZUREK, RADOSŁAW KOWALSKI, URSZULA PANKIEWICZ, JERZY JAMROZ. Food Hydrocoll. 2017 Vol 62 182-190, il., bibliogr., graphical abstract, sum. DOI: 10.1016/j.foodhyd.2016.08.010
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD HYDROCOLLOIDS 2017 Vol 62, 182-190
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 października 2016 09:47 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 czerwca 2022 13:15 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00639ad49b31cced96f2d
DOI
10.1016/j.foodhyd.2016.08.010
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 38990) wydawnictwo ciągłe #38990
PBN ID (hist.): 38990
Metryki
45,00
Punkty MNiSW/MEiN
5,089
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.