Porosity of starch–proteins extrudates determined from nitrogen adsorption data.
Opis bibliograficzny
Porosity of starch–proteins extrudates determined from nitrogen adsorption data. [AUT.] MARZENA WŁODARCZYK-STASIAK, ARTUR MAZUREK, URSZULA PANKIEWICZ, MONIKA SUJKA, JERZY JAMROZ. Food Hydrocoll. 2014 Vol 36 308-315, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.1016/j.foodhyd.2013.10.001
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD HYDROCOLLOIDS 2014 Vol 36, 308-315
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 stycznia 2014 12:06 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:25 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e93154c0e
DOI
10.1016/j.foodhyd.2013.10.001
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 31486) wydawnictwo ciągłe #31486
PBN ID (hist.): 31486
Metryki
45,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,090
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.