Porównanie składu chemicznego mięsa młodego bydła ubijanego w wieku około 8 m-cy pochodzącego z różnych technologii chowu.
Opis bibliograficzny
Porównanie składu chemicznego mięsa młodego bydła ubijanego w wieku około 8 m-cy pochodzącego z różnych technologii chowu. [AUT.] MARIUSZ FLOREK, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, PIOTR DOMARADZKI, PIOTR SKAŁECKI. W: Hodowla bydła w XXI wieku : Konferencja naukowa, Zamość-Krasnobród 28-30 czerwca 2009 r. Zamość, [b.w.], 2009. - S. 23.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Hodowla bydła w XXI wieku : Konferencja naukowa, Zamość-Krasnobród 28-30 czerwca 2009 r,
Wydawca:
[b.w.], 2009. - S. 23
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 maja 2010 11:58 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 3 lutego 2022 13:22 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 23499) wydawnictwo zwarte #23499
PBN ID (hist.): 23499
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.