Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Postęp w inżynierii żywności / Beata Ślaska-Grzywna, Jacek Mazur, Paweł Sobczak.

Opis bibliograficzny

Postęp w inżynierii żywności / Beata Ślaska-Grzywna, Jacek Mazur, Paweł Sobczak. [AUT.] BEATA ŚLASKA-GRZYWNA, JACEK MAZUR, PAWEŁ SOBCZAK. Lublin 2017, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis : Polskie Towarzystwo Inżynierii i Techniki Przetwórstwa Spożywczego "SPOMASZ", 155 s, 978-83-63761-90-5.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
155 s.
Wydawca:
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis : Polskie Towarzystwo Inżynierii i Techniki Przetwórstwa Spożywczego "SPOMASZ"
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:19 lipca 2018 11:09
Ostatnia aktualizacja:5 sierpnia 2019 09:03

Identyfikatory

ISBN: 978-83-63761-90-5
BPP ID: (59, 43764) wydawnictwo zwarte #43764

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się