Precision of dehydroascorbic acid quantitation with the use of the subtraction method – Validation of HPLC–DAD method for determination of total vitamin C in food.
Opis bibliograficzny
Precision of dehydroascorbic acid quantitation with the use of the subtraction method – Validation of HPLC–DAD method for determination of total vitamin C in food. [AUT.] ARTUR MAZUREK, JERZY JAMROZ. Food Chem. 2015 Vol. 173 543-550, il. bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.foodchem.2014.10.065
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD CHEMISTRY 2015 Vol. 173, 543-550
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 listopada 2014 09:21 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:28 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e93154c09
DOI
10.1016/j.foodchem.2014.10.065
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 33633) wydawnictwo ciągłe #33633
PBN ID (hist.): 33633
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,052
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.