Menu
Tytuł:Próba normalizacji metodyki badań profilowej analizy tekstury serów.
Autorzy:[AUT.] Mazur Jacek .
Szczegóły:100 s.
Wydawca:Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis
ISBN:978-83-63761-08-0
BPP ID:(53, 72) czyli praca habilitacyjna o ID = 72
Rok:2013
Charakter formalny:Praca habilitacyjna
Język:Polski
Typ MNiSW/MEiN:praca monograficzna
Punkty MNiSW/MEiN:25,00
Impact factor:0,000
Rekord utworzony:26 stycznia 2019 11:34
Rekord zaktualizowany:26 stycznia 2019 11:52

Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2022 IPLweb; wersja 202410.1143
Dokument wygenerowano przy pomocy systemu Bibliografia Publikacji Pracowników w wersji 202410.1143 dnia 08-12-2024 o godzinie 17:12
Baza danych © 2024 Biblioteka Główna Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie. Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2022 IPLweb, https://bpp.iplweb.pl/

Informacja o cookies

Nasza strona zapisuje niewielkie pliki tekstowe, nazywane ciasteczkami (ang. cookies) na Twoim urządzeniu w celu lepszego dostosowania treści oraz dla celów statystycznych. Możesz wyłączyć możliwość ich zapisu, zmieniając ustawienia Twojej przeglądarki. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień oznacza zgodę na przechowywanie cookies w Twoim urządzeniu.

Zgadzam się

Nie zgadzam się