Produkcja makaronu w Polsce.
Opis bibliograficzny
Produkcja makaronu w Polsce. [AUT.] LESZEK MOŚCICKI, ANDRZEJ GANTNER, MARCIN MITRUS. Postępy Tech. Przetw. Spoż. 2002 T. 11 [nr] 1 (20) s. 48-51, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego 2002 T. 11 [nr] 1 (20), s. 48-51, il., bibliogr., streszcz., sum.
Rok: 2002
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 8 grudnia 2017 14:28 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 9958) wydawnictwo ciągłe #9958
PBN ID (hist.): 9958
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.