Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Produkcja makaronu w Polsce.

Opis bibliograficzny

Produkcja makaronu w Polsce. [AUT.] LESZEK MOŚCICKI, ANDRZEJ GANTNER, MARCIN MITRUS. Postępy Tech. Przetw. Spoż. 2002 T. 11 [nr] 1 (20) s. 48-51, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego 2002 T. 11 [nr] 1 (20), s. 48-51, il., bibliogr., streszcz., sum.
Rok: 2002
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:8 grudnia 2017 14:28

Identyfikatory

BPP ID: (46, 9958) wydawnictwo ciągłe #9958
PBN ID (hist.): 9958

Metryki

4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się