Produkcja żywności – ilość czy jakość? Cz. II.
Opis bibliograficzny
Produkcja żywności – ilość czy jakość? Cz. II. [AUT.] JOANNA BARŁOWSKA, MARIUSZ FLOREK, ZYGMUNT LITWIŃCZUK. Przem. Spoż. 2016 T. 70 nr 3 26-29, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.15199/65.2016.3.4
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przemysł Spożywczy 2016 T. 70 nr 3, 26-29
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 maja 2016 08:02 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:23 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72d8d2467f01e93124b2c
DOI
10.15199/65.2016.3.4
Strona WWW
http://www.sigma-not.pl/publikacja-9737…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37927) wydawnictwo ciągłe #37927
PBN ID (hist.): 37927
Metryki
12,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.