Prozdrowotne walory mięsa rodzimych ras bydła i tradycyjnych produktów z wołowiny.
Opis bibliograficzny
Prozdrowotne walory mięsa rodzimych ras bydła i tradycyjnych produktów z wołowiny. [AUT.] MARIUSZ FLOREK, PIOTR DOMARADZKI, WŁADYSŁAW MIGDAŁ, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, BARTŁOMIEJ RUDA, MAŁGORZATA RYSZKOWSKA-SIWKO. W: Rasy rodzime w ochronie przyrody i produkcji żywności prozdrowotnej / redakcja naukowa Tomasz M. Gruszecki Andrzej Junkuszew Lublin 2019, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, s. 205-218, il., bibliogr, 978-83-7259-304-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.76 |
---|---|
Rekord utworzony: | 18 lipca 2019 13:04 |
Ostatnia aktualizacja: | 1 lutego 2022 14:33 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00641ad49b31cced974b3
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7259-304-7
BPP ID: (59, 45730) wydawnictwo zwarte #45730
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.