Tytuł: | Przydatność technologiczna i kulinarna mięsa mieszańców pochodzących z krzyżowania dzika (Sus scrofa scrofa) z wybranymi rasami hodowlanymi świń. |
---|---|
Autorzy: | [AUT.] Kasprzyk Anna . |
Szczegóły: | 79 s. |
Wydawca: | Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie |
Strona WWW: | http://wydawnictwo-old.up.lublin.pl/rozprawy/streszczenia/362.html |
BPP ID: | (53, 85) czyli praca habilitacyjna o ID = 85 |
Rok: | 2012 |
Charakter formalny: | Praca habilitacyjna |
Język: | Polski |
Typ MNiSW/MEiN: | praca monograficzna |
Punkty MNiSW/MEiN: | 20,00 |
Impact factor: | 0,000 |
Rekord utworzony: | 7 lutego 2019 13:27 |
Rekord zaktualizowany: | 7 lutego 2019 13:27 |