Qualitative characteristics of selected liquid fruit products available on the polish market.
Opis bibliograficzny
Szczegóły publikacji
Streszczenia
The current study aimed to assess the quality of selected liquid food products made from apple juice and available on the domestic market. The study determined the extract content, pH and density of twenty products, i.e., juices, nectars, soft drinks and smoothies from different producers. The study shows that the apple juice-based liquid products tested differ in terms of quality. The analyses also show that there is a greater variation in the apple juice-based liquid products tested in terms of extract content, to a lesser extent in terms of acidity, whereas in terms of density, it is small but statistically significant. The highest extract content, density and pH values were noted for the smoothies and apple juices, whereas the lowest values were noted for soft fruit drinks and nectars.
Open Access
Linki zewnętrzne
Identyfikatory
Metryki
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 września 2025 10:05 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 3 września 2025 10:05 |