Quantification of ash and moisture in wheat flour by FT-Raman spectroscopy.
Opis bibliograficzny
Quantification of ash and moisture in wheat flour by FT-Raman spectroscopy. [AUT.] ROMAN SZOSTAK, ALDONA SOBOTA, TOMASZ CZAJA. W: XVth International Conference on Molecular Spectroscopy, Book of Abstracts: “From Molecules to Molecular Materials, Biological Molecular Systems and Nanostructures”/ ed. Marek Drozd, Małgorzata Kucharska, Anna Łukowiak s. 80. Wrocław 2019, Institute of Low Temperature and Structure Research of the Polish Academy of Sciences, 978-83-939559-0-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XVth International Conference on Molecular Spectroscopy, Book of Abstracts: “From Molecules to Molecular Materials, Biological Molecular Systems and Nanostructures”/ ed. Marek Drozd, Małgorzata Kucharska, Anna Łukowiak, s. 80
Wydawca:
Institute of Low Temperature and Structure Research of the Polish Academy of Sciences
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 października 2019 08:58 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 października 2019 12:05 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-939559-0-9
BPP ID: (59, 46042) wydawnictwo zwarte #46042
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.