Retencja karotenoidów w papryce w zależności od obróbki wstępnej oraz sposobu i warunków suszenia.
Opis bibliograficzny
Retencja karotenoidów w papryce w zależności od obróbki wstępnej oraz sposobu i warunków suszenia. [AUT.] ANDRZEJ KRZYKOWSKI, RENATA POLAK, STANISŁAW RUDY. Inż. Rol. 2011 Nr 1 (126) s. 115-121, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria Rolnicza 2011 Nr 1 (126), s. 115-121
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 grudnia 2011 14:40 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:20 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://ir.ptir.org/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 26762) wydawnictwo ciągłe #26762
PBN ID (hist.): 26762
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.