Rheological properties of extrusion-cooked corn starch.
Opis bibliograficzny
Rheological properties of extrusion-cooked corn starch. [AUT.] MARCIN MITRUS, LESZEK MOŚCICKI. Flour - Bread (Abstr. Book) 2011 s. 76, 6th International Congress FLOUR-BREAD '11 : 8th Croatian Congress of Cereal Technologists Opatija, Croatia, October 12-14, 2011.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Flour - Bread ... (Abstract Book) 2011, s. 76
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 października 2013 11:09 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:13 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30917) wydawnictwo ciągłe #30917
PBN ID (hist.): 30917
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.