Skład chemiczny sproszkowanego miąższu dyni i jego wykorzystanie do celów spożywczych (The chemical composition of powdered pumpkin pulp and its application for food purposes)
Opis bibliograficzny
Skład chemiczny sproszkowanego miąższu dyni i jego wykorzystanie do celów spożywczych (The chemical composition of powdered pumpkin pulp and its application for food purposes). [AUT.] MARIAN PANASIEWICZ, [AUT. KORESP.] JACEK MAZUR, [AUT.] PAWEŁ SOBCZAK, KAZIMIERZ ZAWIŚLAK, KINGA KRAŚNICKA, KAROL KUPRYANIUK. Przem. Chem. 2018 T. 97 Nr 5 s. 758-761, il., bibliogr., sum. DOI: 10.15199/62.2018.5.21
Szczegóły publikacji
Źródło:
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2018 T. 97 Nr 5, s. 758-761
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 15 maja 2018 12:20 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:26 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00628ad49b31cced965a0
DOI
10.15199/62.2018.5.21
Strona WWW
http://sigma-not.pl/publikacja-113866-2…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 43747) wydawnictwo ciągłe #43747
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,428
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.