Slaughter traits and skin colour of newly crossed chicken broilers dedicated for extensive rearing system as a criterion of product identification and meat quality.
Opis bibliograficzny
Slaughter traits and skin colour of newly crossed chicken broilers dedicated for extensive rearing system as a criterion of product identification and meat quality. [AUT.] JUSTYNA BATKOWSKA, ANTONI BRODACKI, SEBASTIAN KNAGA, MARIUSZ FLOREK. Acta Agric. Scand., A Anim. Sci. 2014 Vol. 64 Issue 3 161-169, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1080/09064702.2014.983150
Szczegóły publikacji
Źródło:
ACTA AGRICULTURAE SCANDINAVICA SECTION A-ANIMAL SCIENCE 2014 Vol. 64 Issue 3, 161-169
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 marca 2015 17:11 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:35 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730d72467f01e9315bfae
DOI
10.1080/09064702.2014.983150
Strona WWW
http://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 34513) wydawnictwo ciągłe #34513
PBN ID (hist.): 34513
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,631
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.