Slaughter value and meat quality of suckler calves: A review.
Opis bibliograficzny
Slaughter value and meat quality of suckler calves: A review. [AUT.] PIOTR DOMARADZKI, PIOTR STANEK, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, PIOTR SKAŁECKI, [AUT. KORESP.] MARIUSZ FLOREK. Meat Sci. 2017 Vol. 134 135-149, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.meatsci.2017.07.026
Szczegóły publikacji
Źródło:
MEAT SCIENCE 2017 Vol. 134, 135-149
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 sierpnia 2017 12:37 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 20 czerwca 2022 12:36 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00672ad49b31cced996e9
DOI
10.1016/j.meatsci.2017.07.026
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42278) wydawnictwo ciągłe #42278
PBN ID (hist.): 42278
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,821
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.