Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Sposoby zagospodarowania odpadów z przemysłu mięsnego.

Opis bibliograficzny

Sposoby zagospodarowania odpadów z przemysłu mięsnego. [AUT.] ANNA KASPRZYK. W: Gospodarka odpadami – problemy i wyzwania / Redakcja: Monika Maciąg, Kinga Kalbarczyk Lublin 2021, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o, s. 128-137, bibliogr, 978-83-67104-14-2.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Gospodarka odpadami – problemy i wyzwania / Redakcja: Monika Maciąg, Kinga Kalbarczyk, s. 128-137
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o.
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Open Access

Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Copyright Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:2 czerwca 2025 09:31
Ostatnia aktualizacja:2 czerwca 2025 09:31

Identyfikatory

ISBN: 978-83-67104-14-2
BPP ID: (59, 51068) wydawnictwo zwarte #51068

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się