Studia nad metodą oceny wartości technologicznej ziarna pszenicy zwyczajnej.
Opis bibliograficzny
Studia nad metodą oceny wartości technologicznej ziarna pszenicy zwyczajnej. [AUT.] EWELINA KUZAWIŃSKA, ZBIGNIEW RZEDZICKI, PIOTR ZARZYCKI, ALDONA SOBOTA, ANNA WIRKIJOWSKA, EMILIA SYKUT-DOMAŃSKA. W: Technologiczne kształtowanie jakości żywności / pod red. Karoliny M. Wójciak, Zbigniewa J. Dolatowskiego Kraków, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, s. 125-135, il., bibliogr., streszcz, 978-83-935421-9-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Technologiczne kształtowanie jakości żywności / pod red. Karoliny M. Wójciak, Zbigniewa J. Dolatowskiego, s. 125-135
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.66 |
---|---|
Rekord utworzony: | 21 lipca 2015 12:00 |
Ostatnia aktualizacja: | 7 listopada 2019 13:21 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.up.lublin.pl/files/foodscien…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-935421-9-2
BPP ID: (59, 35453) wydawnictwo zwarte #35453
PBN ID (hist.): 35453
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.