Technologia produkcji makaronów tłoczonych.
Opis bibliograficzny
Technologia produkcji makaronów tłoczonych. [AUT.] ALDONA SOBOTA, PIOTR ZARZYCKI, JAROSŁAW MAZURKIEWICZ. W: Rzemieślnicza produkcja żywności i kosmetyków w oparciu o naukę i praktykę. opracowanie podsumowujące projekt. pod red. Monika Michalak - Majewska Lublin 2024, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 72-84, 978-83-7259-431-0. DOI: 10.24326/mon.2024.6
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 12 września 2024 13:39 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 października 2024 12:08 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.24326/mon.2024.6
Strona WWW
https://tradycja-nauka2023.up.lublin.pl…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7259-431-0
e-ISBN: 978-83-7259-432-7
BPP ID: (59, 50272) wydawnictwo zwarte #50272
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.