Technological aspect of Lactobacillus acidophilus bauer, Bifidobacterium animalis BB-12 and Lactobacillus rhamnosus LOCK900 USE in dry-fermented pork neck and sausage.
Opis bibliograficzny
Technological aspect of Lactobacillus acidophilus bauer, Bifidobacterium animalis BB-12 and Lactobacillus rhamnosus LOCK900 USE in dry-fermented pork neck and sausage. [AUT. KORESP.] KAROLINA WÓJCIAK, [AUT.] JUSTYNA LIBERA, DARIUSZ M. STASIAK, DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA. J. Food Process. Preserv. 2017 Vol. 41 Issue 3 s.1-9, il., bibliogr. DOI: 10.1111/jfpp.12965
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Food Processing and Preservation 2017 Vol. 41 Issue 3, s.1-9
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 czerwca 2017 13:43 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 10 stycznia 2022 09:56 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00638ad49b31cced96e9b
DOI
10.1111/jfpp.12965
Strona WWW
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42081) wydawnictwo ciągłe #42081
PBN ID (hist.): 42081
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,510
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.