Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Technological suitability for cheese production of goat milk including texture analysis of rennet curds.

Opis bibliograficzny

Technological suitability for cheese production of goat milk including texture analysis of rennet curds. [AUT.] ANNA WOLANCIUK, MARIUSZ FLOREK, JOANNA BARŁOWSKA, ROBERT PASTUSZKA. W: 19th Conference of Young Researches, Section of Polish Society of Food Technologists, 3 rd International Conference: Food science horizon, Warsaw,7-9 may 2014. [b.m], [b.w.],[2014]. - S. 77.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
19th Conference of Young Researches, Section of Polish Society of Food Technologists, 3 rd International Conference: Food science horizon, Warsaw,7-9 may 2014,
Wydawca:
[b.w.],[2014]. - S. 77
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:27 lutego 2015 17:51
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:28

Identyfikatory

BPP ID: (59, 34477) wydawnictwo zwarte #34477
PBN ID (hist.): 34477

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się