Tekstura modelowych wyrobów z drobno rozdrobnionego mięsa kurcząt z dodatkiem warzyw korzeniowych.
Opis bibliograficzny
Tekstura modelowych wyrobów z drobno rozdrobnionego mięsa kurcząt z dodatkiem warzyw korzeniowych. [AUT.] DARIUSZ M. STASIAK. Rocz. Inst. Przem. Mięs. Tłuszcz. 2008 T. 46 Nr 1 s. 79-86, bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego 2008 T. 46 Nr 1, s. 79-86
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 stycznia 2010 10:09 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:18 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.ipmt.waw.pl/index.php?articl…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 22672) wydawnictwo ciągłe #22672
PBN ID (hist.): 22672
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.