Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Tekstura skrzepów podpuszczkowych otrzymywanych z mleka krów ras białogrzbietej i polskiej czerwonej.

Opis bibliograficzny

Tekstura skrzepów podpuszczkowych otrzymywanych z mleka krów ras białogrzbietej i polskiej czerwonej. [AUT.] ANNA WOLANCIUK, JOANNA BARŁOWSKA, MARIUSZ FLOREK. W: Produkcja mleka i wołowiny - interdyscyplinarne spojrzenie w przyszłość : XXV Szkoła Zimowa Hodowców Bydła, Zakopane, 27-30.03.2017. / [red. nauk. i oprac. red. Zygmunt Gil, Grzegorz Skrzyński, Krzysztof Adamczyk] 212, tytuł równoległy w języku angielskim. Kraków, Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie. Instytut Nauk o Zwierzętach. Zakład Hodowli Bydła, 2017, 978-83-926689-3-0.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Produkcja mleka i wołowiny - interdyscyplinarne spojrzenie w przyszłość : XXV Szkoła Zimowa Hodowców Bydła, Zakopane, 27-30.03.2017. / [red. nauk. i oprac. red. Zygmunt Gil, Grzegorz Skrzyński, Krzysztof Adamczyk], 212
Wydawca:
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie . Instytut Nauk o Zwierzętach. Zakład Hodowli Bydła, 2017
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:19 czerwca 2017 10:58
Ostatnia aktualizacja:13 sierpnia 2019 00:09

Identyfikatory

ISBN: 978-83-926689-3-0
BPP ID: (59, 41932) wydawnictwo zwarte #41932
PBN ID (hist.): 41932

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się