The changes of the properties of pasta during cooking and short-time storage.
Opis bibliograficzny
The changes of the properties of pasta during cooking and short-time storage. [AUT.] B. BIERNACKA, D. DZIKI, W. H. HASSOON, R. RÓŻYŁO, R. POLAK, S. RUDY, A. KRZYKOWSKI. W: ICA 2018, 12th International Conference on Agrophysics: Soil, Plant&Climate, Book of Abstracts, 17-19 September, 2018 Lublin s.142. Lublin 2018, [b.w.], 978-83-89969-59-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ICA 2018, 12th International Conference on Agrophysics: Soil, Plant&Climate, Book of Abstracts, 17-19 September, 2018 Lublin, s.142
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 1 października 2018 14:03 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 października 2018 14:03 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-89969-59-0
BPP ID: (59, 44117) wydawnictwo zwarte #44117
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.