The effect of plant-meat blends composition and extrusion temperature on the physical properties of extrudates.
Opis bibliograficzny
The effect of plant-meat blends composition and extrusion temperature on the physical properties of extrudates. [AUT.] PIOTR ZARZYCKI, ZBIGNIEW RZEDZICKI, ALDONA SOBOTA, A. PAWLAS. Acta Agrophys. 2016 Vol. 23 Nr 4 705-717, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Agrophysica 2016 Vol. 23 Nr 4, 705-717
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 15 lutego 2017 11:00 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:31 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.acta-agrophysica.org/en/arty…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 40930) wydawnictwo ciągłe #40930
PBN ID (hist.): 40930
Metryki
14,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.