Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The effect of replacing pork fat of inulin on the physicochemical and sensory quality of guinea fowl pate.

Opis bibliograficzny

The effect of replacing pork fat of inulin on the physicochemical and sensory quality of guinea fowl pate. [AUT.] AGNIESZKA LATOCH, PAWEŁ GLIBOWSKI, JUSTYNA LIBERA. Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. 2016 Vol. 15 Nr 3 311-320, il. bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.17306/J.AFS.2016.3.30
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne (CC-BY-NC); Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:6 maja 2016 14:02
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:40

Identyfikatory

BPP ID: (46, 37857) wydawnictwo ciągłe #37857
PBN ID (hist.): 37857

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się