The effect of replacing pork fat of inulin on the physicochemical and sensory quality of guinea fowl pate.
Opis bibliograficzny
The effect of replacing pork fat of inulin on the physicochemical and sensory quality of guinea fowl pate. [AUT.] AGNIESZKA LATOCH, PAWEŁ GLIBOWSKI, JUSTYNA LIBERA. Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. 2016 Vol. 15 Nr 3 311-320, il. bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.17306/J.AFS.2016.3.30
Szczegóły publikacji
Źródło:
ACTA Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria 2016 Vol. 15 Nr 3, 311-320
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne (CC-BY-NC); Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 maja 2016 14:02 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:40 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e71ff52467f01e93031eec
DOI
10.17306/J.AFS.2016.3.30
Strona WWW
http://www.food.actapol.net/volume15/is…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37857) wydawnictwo ciągłe #37857
PBN ID (hist.): 37857
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.