The effect of the malt grinding degree on the pH value and extract content in beer mash.
Opis bibliograficzny
The effect of the malt grinding degree on the pH value and extract content in beer mash. [AUT.] MARCIN NATONIEWSKI, LESZEK RYDZAK, AGATA WYCISZKIEWICZ, TOMASZ GUZ. Agricultural Engineering 2018 Vol. 22 Nr 4 s. 43-49, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.1515/agriceng-2018-0035
Szczegóły publikacji
Źródło:
Agricultural Engineering 2018 Vol. 22 Nr 4, s. 43-49
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 lutego 2019 10:46 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:25 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00626ad49b31cced963d4
DOI
10.1515/agriceng-2018-0035
Strona WWW
https://content.sciendo.com/view/journa…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 44905) wydawnictwo ciągłe #44905
Metryki
10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.