Tradycyjne i regionalne produkty mięsne.
Opis bibliograficzny
Tradycyjne i regionalne produkty mięsne. [AUT.] MARIUSZ FLOREK, PIOTR SKAŁECKI, PIOTR DOMARADZKI, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, ANETA BRODZIAK, MAŁGORZATA RYSZKOWSKA-SIWKO. W: Wytwarzanie produktów regionalnych jako szansa aktywizacji gospodarstw utrzymujących lokalne rasy zwierząt i promocji zrównoważonego rozwoju obszarów wiejskich / red. nauk. Joanna Barłowska [Lublin], Joanna Dejko Studium Doskonalenia Zdolności Poznawczych, 75-97, il., bibliogr, 978-83-955655-0-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wytwarzanie produktów regionalnych jako szansa aktywizacji gospodarstw utrzymujących lokalne rasy zwierząt i promocji zrównoważonego rozwoju obszarów wiejskich / red. nauk. Joanna Barłowska, 75-97
Wydawca:
Joanna Dejko Studium Doskonalenia Zdolności Poznawczych
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 1.20 |
---|---|
Rekord utworzony: | 15 września 2016 11:16 |
Ostatnia aktualizacja: | 14 lutego 2019 14:01 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-955655-0-3
BPP ID: (59, 38628) wydawnictwo zwarte #38628
PBN ID (hist.): 38628
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.