Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Tradycyjne potrawy z gryki na Lubelszczyźnie.

Opis bibliograficzny

Tradycyjne potrawy z gryki na Lubelszczyźnie. [AUT.] DARIUSZ M. STASIAK. W: Rozwój turystyczny regionów a tradycyjna żywność : monografia / pod red. nauk. Zbigniewa J. Dolatowskiego i Danuty Kołożyn-Krajewskiej Częstochowa, Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki, 2009, S. 452-464, il., sum., bibliogr., streszcz, 978-83-923668-5-0.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rozwój turystyczny regionów a tradycyjna żywność : monografia / pod red. nauk. Zbigniewa J. Dolatowskiego i Danuty Kołożyn-Krajewskiej, S. 452-464
Wydawca:
Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki, 2009
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:19 sierpnia 2015 08:09
Ostatnia aktualizacja:20 czerwca 2022 14:13

Identyfikatory

ISBN: 978-83-923668-5-0
BPP ID: (59, 35753) wydawnictwo zwarte #35753
PBN ID (hist.): 35753

Metryki

4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się