Trwałość i bezpieczeństwo modelowych wyrobów mięsnych.
Opis bibliograficzny
Trwałość i bezpieczeństwo modelowych wyrobów mięsnych. [AUT.] DANIEL STAWCZYK, AGATA NOWACZYK, DARIUSZ M. STASIAK. W: Interdyscyplinarność kluczem do rozwoju : XI Interdyscyplinarna Konferencja Naukowa Tygiel 2019 : abstrakty, Lublin 23-24 marca 2019 r. / redakcja Barbara Wrzyszcz, Ewelina Chodźko, Kamil Maciąg s. 135. Lublin 2019, Fundacja na rzecz Promocji Nauki i Rozwoju Tygiel : Wydawnictwo Naukowe Tygiel, 978-83-66261-09-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Interdyscyplinarność kluczem do rozwoju : XI Interdyscyplinarna Konferencja Naukowa Tygiel 2019 : abstrakty, Lublin 23-24 marca 2019 r. / redakcja Barbara Wrzyszcz, Ewelina Chodźko, Kamil Maciąg, s. 135
Wydawca:
Fundacja na rzecz Promocji Nauki i Rozwoju Tygiel : Wydawnictwo Naukowe Tygiel
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 1 kwietnia 2019 11:39 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 kwietnia 2019 11:39 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66261-09-9
BPP ID: (59, 45015) wydawnictwo zwarte #45015
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.