Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Trwałość przechowalnicza surowych wyrobów z mięśni udowych indyków z dodatkiem fasoli czerwonej oraz kultur bakteryjnych SAFEPRO® B-LC-20.

Opis bibliograficzny

Trwałość przechowalnicza surowych wyrobów z mięśni udowych indyków z dodatkiem fasoli czerwonej oraz kultur bakteryjnych SAFEPRO® B-LC-20. [AUT.] MAŁGORZATA KARWOWSKA, DARIUSZ M. STASIAK, ELŻBIETA SOLSKA, AGATA NOWACZYK, KRZYSZTOF BORKOWSKI. W: VIII sympozjum naukowe "Bezpieczeństwo żywnościowe i żywności" s. 9-10, [b.w].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
VIII sympozjum naukowe "Bezpieczeństwo żywnościowe i żywności", s. 9-10
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:10 stycznia 2025 12:42
Ostatnia aktualizacja:10 stycznia 2025 12:42

Identyfikatory

BPP ID: (59, 50871) wydawnictwo zwarte #50871

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się