Ultrasound-treated starch: SEM and TEM imaging, and functional behaviour.
Opis bibliograficzny
Ultrasound-treated starch: SEM and TEM imaging, and functional behaviour. [AUT.] MONIKA SUJKA, JERZY JAMROZ. Food Hydrocoll. 2013 Vol. 31 Issue 2 413-419, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.foodhyd.2012.11.027
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD HYDROCOLLOIDS 2013 Vol. 31 Issue 2, 413-419
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 czerwca 2013 13:19 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:40 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72bbd2467f01e93104543
DOI
10.1016/j.foodhyd.2012.11.027
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30534) wydawnictwo ciągłe #30534
PBN ID (hist.): 30534
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,280
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.