Use of the mercury prozimetry technique to the porosity study of the wheat flour extrudates.
Opis bibliograficzny
Use of the mercury prozimetry technique to the porosity study of the wheat flour extrudates. [AUT.] JERZY JAMROZ, MIECZYSŁAW HAJNOS, ZOFIA SOKOŁOWSKA. W: Physics of agro and food products : [ICPAFP'98], Lublin, May 26-28, 1998 / ed. by Andrzej W. Stępniewski S. 84. Lublin, Polish Society of Agrophysics, 1998, 83-87385-13-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Physics of agro and food products : [ICPAFP'98], Lublin, May 26-28, 1998 / ed. by Andrzej W. Stępniewski, S. 84
Wydawca:
Polish Society of Agrophysics, 1998
Rok: 1998
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:38 |
Identyfikatory
ISBN: 83-87385-13-1
BPP ID: (59, 3110) wydawnictwo zwarte #3110
PBN ID (hist.): 3110
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.