Uwarunkowania dotyczące procesów schładzania, zamrażania i rozmrażania mięsa i jego wyrobów.
Opis bibliograficzny
Uwarunkowania dotyczące procesów schładzania, zamrażania i rozmrażania mięsa i jego wyrobów. [AUT.] MARIAN PANASIEWICZ, JACEK MAZUR, KAMIL WILCZYŃSKI. Chłodnictwo (Warsz.) 2018 T. 53 Nr 5 s. 16-20, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.15199/8.2018.5.3
Szczegóły publikacji
Źródło:
Chłodnictwo : organ Naczelnej Organizacji Technicznej 2018 T. 53 Nr 5, s. 16-20
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 grudnia 2018 10:11 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:26 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00626ad49b31cced9641c
DOI
10.15199/8.2018.5.3
Strona WWW
http://www.sigma-not.pl/publikacja-1169…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 44590) wydawnictwo ciągłe #44590
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.