Variability of beef chemical composition with regard to some factors determining It. II: Protein and fat content.
Opis bibliograficzny
Variability of beef chemical composition with regard to some factors determining It. II: Protein and fat content. [AUT.] ANNA LITWIŃCZUK, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, JOANNA BARŁOWSKA, MARIUSZ FLOREK, MARIOLA PIERÓG. Ann. Univ. Mariae Curie-Skłodowska, EE Zootech. 1999 Vol. 17 s. 99-104, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Sectio EE Zootechnica 1999 Vol. 17, s. 99-104
Rok: 1999
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:08 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 5059) wydawnictwo ciągłe #5059
PBN ID (hist.): 5059
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.